ye-logo.v1.2

Щосуботи на стадіоні у Хмельницькому проходять вуличні тренування

Спорт 5007
Щосуботи тренер запрошує на тренування на стадіон
Щосуботи тренер запрошує на тренування на стадіон

Літо – ідеальний час для того, аби розпочати тренування на вулиці

Минулого тижня наш улюблений тренер Віталій Безносюк відкрив сезон вуличних тренувань. Відтак, щосуботи на стадіоні «Поділля» о 18 годині маєте змогу долучитись до модного нині «street workout».

Півтора десятки постійних відвідувачів спортклубу «Evolution» разом з новачками займались кросфітом на свіжому повітрі. До речі, тут же на стадіоні в цей час проходив домашній матч чемпіонату України з американського футболу між хмельницькими «Гладіаторами» та київськими «Слов’янами». Втім, гучні овації та вигуки фанатів спортивних команд надихали і нас.
Година інтенсивних вправ функціонального тренінгу злетіла як мить. Про цей новий сучасний вид тренувань я писала ще у перших своїх блогах Функціональний тренінг (кросфіт) сьогодні на піку популярності - він розвиває не лише витривалість і силу, але й спритність та грацію. Це, найчастіше, прості та знайомі нам вправи - присідання, випади, віджимання, підтягування, нахили, повороти тулуба – які потрібно робити інтенсивно. Ось це ми і робимо на вуличних тренуваннях. На відміну від спортивного залу, тут не відчувається такої втоми та спеки. Здається, твоя працездатність зростає в геометричній прогресії.


Нашим тренуванням цікавляться і прості перехожі, які спочатку довго спостерігають осторонь, а потім наважуються підійти і запитати «А що це ви тут робите?».


Літо – ідеальний час для того, аби розпочати тренування на вулиці. Для цього необхідно лише налаштуватись на успіх, приготувати спортивну форму і, звичайно, слухатись тренера Віталія. І тоді, не лише гарний настрій, але й відмінна фізична форма вам гарантовані :)

 

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую