ye-logo.v1.2

На Ізяславщині попрощались із загиблим в АТО прапорщиком Ігорем Хом'яком

Суспільство 7333
Загиблий був єдиною дитиною в родині, у нього залишилася дружина і син
Загиблий був єдиною дитиною в родині, у нього залишилася дружина і син. Фото: Ізяславської РДА

Завдяки волонтерам тіло загиблого доправили в рідне село.

Учора, 23 червня, у селі Плужне, Ізяславського району, попрощалися із загиблим в АТО Ігорем Хом'яком. На сайті Ізяславського райдержадміністрації повідомляють, що у церемонії прощання з бійцем взяли участь його рідні, жителі  територіальної громади Плужного та сусідніх сіл, волонтери району, бойові побратими, керівники району.

“Професійний військовий, хороша людина, люблячий син, чоловік і батько... Таким запам'ятався своїм товаришам по службі загиблий у зоні АТО 41-річний прапорщик Ігор Петрович Хом’як із села Плужне Ізяславського району. Ігор Петрович Хом’як народився 18 квітня 1975 року, закінчив Плужненську середню школу. У день похорону у рідному селі за загиблим героєм тужили і плакали рідні, друзі, знайомі, громада району. Заупокійну службу за загиблим  воїном Ігорем соборно відслужили  представники духовенства Ізяславського благочиння Шепетівської єпархії Української Православної Церкви на чолі із настоятелем місцевого Свято-Михайлівського храму митрофорним протоієреєм  отцем Леонідом Демчуком”, - повідомляють у райдержадміністрації.

Попрощатись з Ігорем Хомяк прийши рідні, друзі, знайомі, громада району

У військовому комісаріаті Ізяславського району кажуть, що загинув Ігор Хом'як 18 червня, близько 23.20 години під час мінометного обстрілу поблизу Попасного. Лише 22 червня завдяки волонтерам тіло загиблого доправили в рідне село.

У військкоматі кажуть, що загинув прапорщик під час мінометного обстрілу


 

Фото: Ізяславська РДА

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую