ye-logo.v1.2

У Хмельницькому поліцейські вилучили з підпільного цеху одягу майже на мільйон гривень

Кримінал 2583
Поліцейські вилучили майже півтори тисячі одиниць одягу з логотипами відомих світових брендів
Поліцейські вилучили майже півтори тисячі одиниць одягу з логотипами відомих світових брендів. Фото: npu.gov.ua

Кілька десятків працівників займались пошиттям спортивного одягу відомих світових брендів.

 Двоє приватних підприємців організували діяльність підпільного цеху у Хмельницькому. За інформацією поліції, кілька десятків працівників займались пошиттям спортивного одягу відомих світових брендів. Окрім цього, вони налагодили розгалужену оптову мережу збуту. Виготовлений контрафактний одяг реалізовували населенню на місцевих ринках.

"Під час проведення санкціонованих обшуків у підпільному швейному цеху, за місцем проживання організаторів незаконної діяльності та у торгових точках поліцейські вилучили майже півтори тисячі одиниць одягу з логотипами відомих світових брендів. Також вилучено 27 одиниць швейного обладнання та сировина для виготовлення одягу. Вартість вилученого майна сягає мільйона гривень", - повідомили в поліції.

Оперативники Управління захисту економіки встановили осіб, які організували підпільний цех

Слідчим управління ГУНП в Хмельницькій області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Працювали в цеху кілька десятків людей

Організаторам незаконного бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 255 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років або без такого та з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення.

Підробку збували на місцевих ринках

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую