ye-logo.v1.2

На День молоді красилівчани пересіли на велосипеди

Суспільство 2751
Фінішували учасники на місцевому стадіоні
Фінішували учасники на місцевому стадіоні. Фото: Олександра Федонюка

Молодь проїхалася на двоколісних вулицями міста.

Сьогодні, 26 червня, у Красилові молодь пересіла на велосипеди і проїхалась вулицями міста. Велозаїзд «Молодь. Спорт. Майбутнє» відбувся в рамках святкування у Дня молоді. Крутили педалі хлопці і дівчата за таким маршрутом: пл. Незалежності – вул. М. Грушевського – вул. Козацька – вул. Шевченка – вул. М. Грушевського – вул. Степана Хотовицького – вул. Булаєнка – вул. Ціолковського – вул. М. Грушевського – вул. Ярослава Мудрого – вул. М. Грушевського – вул. І. Франка – вул. Центральна – стадіон біля Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. На стадіоні велосипедисти фінішували. 

«Подібний захід ми вже проводили у минулому році, але до Дня міста. У цьому році учасників нажаль трохи менше. Велозаїд приурочили спеціально до Дня молоді.Загалом велосипедисти проїхали містом близько дев’яти кілометрів», - повідомляють у міській раді.

«Загалом участь у подібних велозаїздах я беру не вперше. Проїхались ми добре і у нормальному темпі. Разом вийшло трохи більше 9 кілометрів. Учасники були різні – це і діти, і дівчата, і хлопці різного віку», - ділиться враженнями учасник велопробігу Олександр Федонюк.

Під час велозаїзду учасники проїхали більше 9 кілометрів

Свої велосипеди учасники могли прикрасити у будь-якому стилі. Після завершення велозаїзду власників найоригінальніше прикрашених роверів нагородили.

Стартували велосипедисти із головної площі міста

Фото Олександра Федонюка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую