ye-logo.v1.2

Хмельницькі поліцейські разом із молодіжними організаціями створили рух «ХОМА»

Суспільство 4293
Свою роботу презентували і патрульні поліцейські
Свою роботу презентували і патрульні поліцейські. Фото: автора

До складу «Хмельницького об’єднання молодих і активних» входять різні молодіжні об’єднання.

Сьогодні, 26 червня, в обласному центрі представили новий молодіжний патріотично-правовий рух «Хмельницьке об’єднання молодих і активних».Представники кожної із організацій,  що увійшли до «ХОМА», біля кінотеатру Шевченка, показували і розказували те, чим можуть бути цікавими та корисними для молоді. Загалом новостворений рух має на меті запропонувати молоді альтернативу проведення вільного часу. Ініціаторами об’єднання стали поліцейські.

«Разом із поліцією й іншими організаціями ми зібрались для того, щоб презентувати новий рух – «ХОМА». Хочемо допомогти молодим людям, школярам знайти заняття , які сприятимуть їх розвитку. Допомагатимемо їм знайти себе у цьому світі. На презентації руху кожне із об’єднань розповідає про свою діяльність. Ми "ФРІ" («Фундація регіональних ініціатив») сидимо за столом і розповідаємо про те, що можемо дати людям, і що з цього вийде. Загалом стараємось покращити світ навколо нас, дати модливість людям, які хочуть бути активними, проявити себе», - розповідає заступник голови організації «ФРІ» Олександр Батарін.

Новий патріотичний рух допомагатиме дітям та молоді знайти себе

«ХОМА» налічує 8 організацій, а це Національна скаутська організація ПЛАСТ, Головне управління Національної поліції області та патрульна поліція міста, Хмельницький регіональний центр підтримки дітей, Хмельницький університет управління та права, ГО «Фундація регіональних ініціатив» (ФРІ), Національна академія державної прикордонної служби України ім. Б.Хмелницького, товариство збереження історії «Січ», спортивна підготовчо-поліцейська школа «Самсон-право». У поліції кажуть, що саме стільки організацій було на початку, зараз їх кількість постійно збільшується, додаються й інші молодіжні об’єднання.

Представники молодіжних організацій розповідали про свою діяльність

«Кожна організація презентує свою діяльність. Паралельно вони агітують молодь вести законослухняний і здоровий спосіб життя. Це та єдина мета, яка об’єднала ці всі організації. Коли лише стартували, то їх було 8, а зараз ще долучаються. В місті насправді є дуже багато молодіжний об'єднань, але мало хто про них знає. «ХОМА» вже працює. Минулого тижня поліцейські разом із членами новоствореного молодіжного руху їздили на відкриття табірної зміни у Шепетівку», - розповідає речник Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області Інна Глега.

Патрульні поліцейські також представляли свою діяльність

«Я представляю національну скаутську організацію «Пласт». Сьогодні ми показуємо дві невід’ємних складових нашої організації - це початкові туристичні знання та активні розвиваючі ігри на логіку, на мислення, інтуїцію. Стати скаутом насправді дуже просто. Головне треба мати бажання, а тоді прийти і написати заяву на вступ», - розповідає голова Хмельницького осередку організації «Пласт» Олександр Процун

.До співпраці із «ХОМА» запрошують усіх, хто вміє ілюбить працювати з підлітками та молоддю.

Хлопчаки разом із батьками роздивлялись зброю

Заяву на вступ у "Пласт" молжна було написати відразу на презентації

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую