ye-logo.v1.2

Рекордна результативність туру в обласному чемпіонаті з футболу

Спорт 2200
Гол Яна Морговського приніс Поділюю важку перемогу над старосинявською командою ОТГ
Гол Яна Морговського приніс Поділюю важку перемогу над старосинявською командою ОТГ. Фото: з архіву

У чотирьох матчах першості було забито аж 21 гол!

Рекорд результативності може бути поновленим. Якщо в 5 турі чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги було забито 22 голи, то в 8 турі команди забили на один м’яч менше, але... ще один матч туру не зіграний. Адже поєдинок ФК «Дунаївці» проти «Агробізнесу» перенесли через участь волочиської команди в чемпіонаті України серед аматорів.

Найрезультативнішим матчем 8 туру став поєдинок у Красилові, де місцевий «Случ» приймав хмельницьку «ДЮСШ-1». Вже у першому таймі стало зрозуміло, що гостям не вдасться вивезти очки з Красилова, адже «Случ» забив 5 голів та не пропустив жодного. У другій половині гри красилівчани відзначилися ще тричі та здобули звитягу з рахунком 8:0. Відзначимо Сергія Олексюка, який у цій грі оформив хет-трик. 

Ще два розгромних результати були зафіксовані в Городку та Старокостянтинові. Так, «Епіцентр-Вікторія» вдома поступилася кам’янецькій «Фортеці» з рахунком 5:0. Такий же рахунок зафіксований і в Старокостянтинові, де місцевий «Случ» переміг «Громаду» зі станції Дунаївці.

А в Старій Синяві «ОТГ» приймало хмельницьке «Поділля». Господарі, відкривши рахунок, не змогли здобути очки. Голи Андрія Муляра та Яна Морговського принесли перемогу «Поділлю».

Відбувся й пропущений матч 1 туру, в якому ФК «Дунаївці» перемогли «Енергетик-Миклуш» з Нетішина 2:0.

Турнірне становище команд після 8 туру: 1. «Случ» (С.) – 16 очок (6 матчів), 2. Случ (К.) - 15 (6), 3. «Фортеця» - 14 (7), 4. «Агробізнес» - 13 (5), 5. ФК «Дунаївці» - 11 (6), 6. «Поділля» - 10 (5), 7. «Громада» - 7 (8), 8. «Енергетик-Миклуш» - 4 (5), 9. «Епіцентр-Вікторія» - 4 (7), 10. «ОТГ» - 3 (7), 11. «ДЮСШ-1» - 3 (7).

Матчі 9 туру заплановані на 2 липня. «ДЮСШ-1» у Хмельницькому прийматиме ФК «Дунаївці», «Фортеця» в Кам’янці зіграє з красилівським «Случем», хмельницьке «Поділля» вдома протистоятиме «Епіцентру-Вікторії», а нетішинська команда завітає до Старої Синяви. Волочиський «Агробізнес» свій матч проти старокостянтинівського «Случа» пропускатиме, оскільки 2 липня проведе матч-відповідь 1/2 фіналу чемпіонату України серед аматорів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую