ye-logo.v1.2

Футбол. Сильна злива та два різних матчі «Поділля» проти «Буковини»

Спорт 3884

Хмельницька команда, готуючись до виступів серед професіоналів, зіграла товариські матчі з чернівецьким клубом.

«Поділля», яке отримало статус професійного футбольного клубу та виступати в другій лізі, провело одразу два спаринги з чернівецькою командою. «Буковина», між іншим, у новому сезоні гратиме в першій лізі, а тому, звісно, була фаворитом у цих протистояннях.

«За домовленістю з суперником вирішили зіграти два матчі двома складами, - каже наставник хмельничан Віталій Балицький. - Ось тільки тайми були не по 45 хвилин, а по 35».

"Буковина" грала в жовто-чорній формі, а "Поділля" - в зеленій.

Кирило-Ілля Бабак намагався діяти швидко на правому фланзі півзахисту "Поділля".

У першому матчі «Поділля» грало тим гравцями, які виступали за команду в чемпіонаті України серед аматорів, за винятком одного футболіста, який перебуває на перегляді. «Буковина» ж задіяла 9 гравців, які грали за неї минулого сезону та декількох потенційних новачків. Серед них був і кам’янчанин - голкіпер Сергій Чорнобай, який раніше грав за ФК «Тернопіль».

Гості в першому матчі були гострішими на вістрі атаки.

Два тайми по 35 хвилини пройшли за невеликою переваги чернівчан. Вони навіть двічі могли забити, але хмельничан врятувала поперечина та стійка. «Поділля» ж майже не створили небезпеки біля воріт гостей, але змогло зіграти на нуль. Отож, 0:0.

Ян Морговський не зміг реалізувати свій вихід віч на віч із голкпіером "Буковини".

А ось другий матч видався цікавішим. Пішла сильна злива і футболістам довелося боротися не лише з суперниками, а й з водою на полі хмельницького спорткомплексу. В цьому поєдинку «Буковина» задіяла шістьох власних гравців. Решта – потенційні новачки. А ось за «Поділля» грали майже усі гравці, які перебувають на перегляді.

Злива вплинула на якість футболу в другому матчі "Поділля" проти "Буковини".

За важких погодних умов кращими виглядали гості. Вони й перемогли з рахунком 5:1. Єдиний гол у ворота «Буковини» за «Поділля» забив Михаййло Орошкевич. Гол видався курйозним, адже Михайло навішував у штрафний майданчик гостей, але м’яч влетів у сітку воріт.

Хмельничани намагалися дати бій досвідченому супернику.

Іноді гравці просто плавали на полі СК "Поділля".

Другий матч "Поділля" завершився перемогою "Буковини" 5:1.

Вже 30 червня «Поділля» проведе черговий товариський матч. Щоправда, в Вінниці, де зіграє з «Нивою-В».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую