ye-logo.v1.2

До кінця року в Кам'янці-Подільському за понад 12 мільйонів гривень відновлять будинок культури

Суспільство 2338
Тривають відновлювальні роботи
Тривають відновлювальні роботи. Фото: kam-pod.gov.ua

Заклад вже скоро планує відчинити двері для перших відвідувачів.

 У міському будинку культури в Кам'янці-Подільському тривають відновлювальні роботи. Працівники ПП «Будмонтажсервіс» займаються реставрацією залів, коридорів, підлоги, сцени, даху.

Як повідомили у міській раді, згідно проектно-кошторисної документації, вартість капітального ремонту цього об’єкта становить понад 12 млн 321 тисячу гривень.

“З міського бюджету на капітальний ремонт міського будинку культури 2015 року виділено 1 млн 785 тис. грн - 14,49% від потреби. А 2016 року - 400 тис. грн, з яких на роботи, згідно з графіком, вже використано трохи більше 299 тис. грн. На кінець червня залишок становить 100 тис. 987 грн. Ці кошти сплановано використати на ремонт даху над актовою залою”, - йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

Ремонт планують закінчити до кінця року

Як зазначив міський голова Михайло Сімашкевич, субвенцією з обласного бюджету, починаючи з серпня 2016 року, буде виділено ще  4 мільйони гривень. З державного бюджету на Програму «Капітальний ремонт міського будинку культури по вул. Шевченка, 20 в м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області» передбачено понад 6,5 млн. грн. Окрім того, цього року  планується виділення коштів з міського бюджету на придбання крісел для глядацької зали. 

Нагадаємо, приміщення будинку культури спалахнуло у жовтні 2013 року. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогнем був охоплений коридор площею 70 квадратних метрів. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую