ye-logo.v1.2

Наш репортаж: американський футбол, мокрі дівчата та 666

Спорт 3147

Хмельницькі «Гладіатори» здобули впевнену перемогу над рівненськими «Монархами»

В українській лізі американського футболу (дивізіон В) відбулися чергові поєдинки. Хмельницькі «Гладіатори», які втратили шанс поборотися за нагороди, вдома приймали «Монархів» з Рівного.

Попри відсутність турнірної мотивації, хмельничани ще до матчу говорили, що налаштовані лише на перемогу. Адже в цьому сезоні вони ще не тішили своїх вболівальників домашніми звитягами.

Вже в першій чверті стало зрозумілим, що слова «Гладіаторів» не порожні. Вони з перших хвилин заволоділи ініціативою і гості не могли перейти центр поля. Як підсумок, перші 30 хвилин завершилися з рахунком 20:0 на користь господарів.

"Монархи" (у червоному) та "Гладіатори" іноді так "билися", що злітали шоломи.

Напад "Гладіаторів" діяв швидко та результативно.

Хмельничани раз за разом заносили тачдаун.

А ось наприкінці другої чверті над стадіоном «Поділля» пішла сильна злива. Рефері навіть думав призупинити гру, але команди були налаштовані грати за будь-якої погоди. Крім того, групи підтримки обох команд, які складалися з дівчат-черлідерів, попри дощ, також не тікали. А у перерві не відмовилися від своїх показових виступів, незважаючи на те, що їхній одяг був мокрим.

"Монархам" лише раз вдалося занести м’яч у залікову зону хмельницьким "Гладіаторам".

Через сильну зливу матч могли зупинити.

Група підтримки хмельницьких "Гладіаторів" не зважала на дощ.

Велика перерва, між другою та третьою чвертями дещо затягнулася – арбітри чекали на припинення дощу. І таки дочекалися. Над стадіоном з’явилося сонечко, і команди продовжили матч. «Монархи», які в другій чверті занесли один тачдаун, більше заробити очок не змогли. Натомість «Гладіатори» провели ще декілька вдалих атак. У підсумку, хмельницька команда перемогла з рахунком 66:6.

Перемога над рівненськими "Монархами" для хмельничан - друга в сезоні.

За декілька тижнів (точної дати ще немає), «Гладіатори» зіграють свій останній матч у цьому сезоні. У Хмельницькому вони прийматимуть вінницьких «Вовків».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую