ye-logo.v1.2

Кримчанину, який колов кам’янецьких жінок невідомим предметом, загрожує до семи років тюрми

Кримінал 1871
Чоловік своїми діями підняв на ноги весь Кам’янець, а затримати його вдалося завдяки місцевим мешканцям
Чоловік своїми діями підняв на ноги весь Кам’янець, а затримати його вдалося завдяки місцевим мешканцям. Фото: hm.npu.gov.ua

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою затверджено та спрямовано до суду обвинувальний акт.

Досудовим розслідуванням, яке здійснював територіальний відділ поліції, встановлено, що обвинувачений упродовж квітня-травня підстерігав жінок на вулиці, в під’їздах, у парку здебільшого у вечірній час. Він, невстановленим у ході слідства гострим предметом, без будь-якої причини наносив їм удари в сідниці, спричиняючи легкі тілесні ушкодження. Потерпілі жінки - різного віку, наразі їхньому здоров’ю нічого не загрожує.

За повідомленням прес-служби обласної прокуратури, обвинувачений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, ніде не проживає, не працює. За висновком судово-психіатричної експертизи є осудним, перебуває під вартою.

Йому інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене із застосуванням предмету, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, 38-річного чоловіка, який більше двох років тому переїхав на Поділля з Криму, затримали 14 травня, у дитячій полікліниці. Під час затримання вилучити предмет, яким підозрюваний колов жінок, не вдалося. «Швидше за все, він змив його в туалет, але відомо, що це був перстень із спеціальними шипами. Потерпілі теж підтверджують, що характер проколів свідчить про те, що кололи не голкою», - кажуть у поліції. Та досудове слідство так і не встановило, що то був за предмет.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую