ye-logo.v1.2

Путін став радником мера Хмельницького

Політика 13480
Позаштатним радником Олександра Симчишина став Путін В.В. Звісно, не росіянин
Позаштатним радником Олександра Симчишина став Путін В.В. Звісно, не росіянин. Фото: автора

Щоправда, на громадських засадах.

Позаштатним радником Хмельницького міського голови Олександра Симчишина без виплати грошового утримання став Путін В.В. І це не першоквітневий жарт. І не фейк.

Безумовно, мова йде не про президента сусідньої країни Володимира Володимировича, а хмельничанина Володимира Васильовича.

Радник мера Хмельницького є засновником приватного підприємства «Недержавна служба безпеки», яке зареєстроване в обласному центрі ще в березні 2008 року. В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань вказано, що підприємство Путіна має декілька видів діяльності. Основна - діяльність приватних охоронних служб. Решта - обслуговування систем безпеки, проведення розслідувань та інша професійна, наукова та технічна діяльність.

Крім цього, 44-річний Володимир Путін, який народився в Хмельницькому, з серпня 2010 по 15 травня 2016 року працював заступником директора, начальником служби безпеки та юристом ТОВ «Дар-Землі», що в селі Розсоша Хмельницького району. Має три вищі освіти: психологічну, економічну та юридичну.

Як каже Володимир Васильович, прізвище Путін йому не заважає і змінювати його він не збирається.
 

Коментарі:

Виктория 08.07.2016 19:43

Його в росію треба відправити )

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую