ye-logo.v1.2

У салонах кам'янецьких маршруток звучатиме класика

Суспільство 1620
16 липня  музика звучатиме в найнесподіваніших місцях міста
16 липня музика звучатиме в найнесподіваніших місцях міста. Фото: з архіву

Упродовж тижня у місті відбуватиметься другий фестиваль «Опера в мініатюрі».

На період проведення в Кам’янці-Подільському фестивалю оперного мистецтва «Опера в мініатюрі» у маршрутних таксі міста звучатиме класична музика. Триватиме він з 16 по 23 липня. У міській раді повідомляють, що у минулому році фестиваль був популярним як серед місцевих виконавців, так і провідних оперних співаків.

“Так, цього року Клуб поціновувачів оперного мистецтва «Секвенція», який в якості організатора фестивалю поставив собі за мету зробити Кам’янець-Подільський ще й оперною столицею України,  прагне паралельно розвивати у кам’янчан смак до якісної музики. Саме тому на період проведення події перевізникам буде запропоновано вмикати класичні твори, якими забезпечать їх організатори”, - кажуть у прес-службі міської ради.

Організатори обіцяють, що 16 липня музика звучатиме в найнесподіваніших місцях Кам'янця. Віолончелісти, трубачі і глашатаї у старовинних костюмах сповіщатимуть кам’янчан та туристів про старт фестивалю.

Нагадаємо, що у Кам'янці-Подільському восьмиденний фестиваль оперного мистецтва та класичної музики «Опера в мініатюрі» розпочнеться вже 17 липня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую