ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та ФК «Тернопіль» зіграли два матчі (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3982

Команди, готуючись до нового чемпіонату України, вже вдруге зіграли товариські матчі.

Хмельницьке «Поділля» продовжує підготовку до дебютного сезону в другій лізі. Черговим спаринг-партнером хмельничан став ФК «Тернопіль», який виступає в першій лізі, а тому, звісно, і був фаворитом контрольних поєдинків.
Команда, за домовленістю, зіграли два матчі різними складами. Щоправда, тайми були не по 45 хвилин, а по 30.

У першому матчі в складі «Поділля» вийшло чимало гравців, які перебувають на перегляді. Серед яких і добре відомі хмельницьким вболівальникам Олексій Колесников та Микита Плосконос, які декілька років тому грав за хмельницьке «Динамо» в другій лізі.

Ось так був забитий перший гол у матчі "Поділля" - ФК "Тернопіль"

Тернополяни також виставили склад, в якому переважна більшість футболістів – потенційні новачки команди. І серед них і добре знайомий гравець з Хмельницького Ярослав Солонинко, який останнім часом грав у Польщі. А також Олександр Музичук, який ще цього вік-енду виступав за «Поділля» в матчі чемпіонату області проти «Епіцентру-Вікторії» з Городка.

Гравці обох команд віддавали на поліві сили, намагаючись  дати супернику м’яча

Вже на першій хвилині матчу гості провели стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом головою Андрія Шевчука, за плечима якого виступи не лише в першій лізі, а й в найвищій. Згодом Шевчук оформив дубль. Ну, а на перерву команди пішли за рахунку 0:3. У другому таймі «Поділля» змогло провести кілька небезпечних атак, ось тільки «розмочити» рахунок не змогли. Отож, 3:0 на користь ФК «Тернопіль».

Олександр Музичук (у синій формі) з "Поділля" у цій грі зіграв у складі ФК "Тернопіль"

Хмельничанин Ярослав Солонинко (№9) також перебуває на перегляді в ФК "Тернопіль"

"Поділля" в першому матчі так і не забило гол у ворота гостей з Тернополя

У другому матчі обидві команди виставили майже основні склади, за виключенням декількох позицій. Так, у «Поділлі» знову вийшов Олексій Колесников, а в «Тернополя»… хмельничанин Вадим Папірович. Тернополяни змогли в першому таймі забити один гол у ворота Восканяна, а ось господарі – ні.

У другому матчі боротьби було чимало

Хмельничанин Вадим Папірович (у жовтій формі) "Поділлю" не забив, а ось Ян Морговський (у зеленому) відзначився з пенальті.

Владислав Гресь, капітан Поділля, вперше після травми вийшов на гру

Однак, після перерви захисники ФК «Тернопіль» порушили правила проти Яна Морговського і нападник «Поділля» з пенальті зрівняв рахунок. Але втримати нічию не змогли. Після подачі Степана Клекота, який також свого часу грав за «Поділля», Тарас Кривий забив переможний гол для своє команди. Рахунок 2:1 на користь гостей. Нагадаємо, «Поділля» ще в червні грало один матч з ФК «Тернопіль», в якому поступилося з рахунком 1:0.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую