ye-logo.v1.2

Реакція росіян на призначення радником мера Хмельницького Путіна В.В.

Політика 3475
Ми змонтували декілька фотожаб в одну, якими росіяни діляться в соцмережах
Ми змонтували декілька фотожаб в одну, якими росіяни діляться в соцмережах. Фото: монтаж автора

У соцмережах активно обговорюють призначення позаштатним радником Олександра Симчишина Путіна В.В.

Щонайменше два десятки російських засобів масової інформації повідомили про те, що мер Хмельницького Олександр Симчишин призначив своїм радником Володимира Путіна. Не їхнього президента, а 44-річного хмельничанина Володимира Васильовича. І цю новину одразу ж почали коментувати в соцмережах, викладати «фотожаби».

Звісно, чимало з них доволі образлих. Але є і жартівні. До прикладу: «Москаль у них вже є, тепер і Путін буде», «А чому не одразу Президентом?» та навіть «Дякую, батько рідний. А то Путін який вже рік шукає роботу» і «Наш ВВП теж радником мера починав. А тепер он де».

Не обійшлося і без фантазій деяких інтернет-видань, які повідомили, що Володимир Васильович, цитуємо російською: «в 2015 он уже баллотировался в местную областную думу». Допомогли росіянам і деякі українські ЗМІ, які написали, що радник Симчишина отримуватиме зарплатню в міського бюджету. Тоді як Володимир Васильович, як повідомляв сайт «Є», призначений позаштатним радником без грошового утримання.

А ось що до зміни прізвища хмельничанином, то на одному з українських сайтів користувач написав: «Навіщо раднику мера міняти прізвище? У справжнього Путіна прізвище на «Х» починається».

Росіяни в соцмережах активно коментують новину про призначення Симчишином радника Путіна В.В.

До теми: Путін став радником мера Хмельницького
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую