ye-logo.v1.2

ХНУ очолив рейтинг кращих вузів області

Суспільство 2908
Інформаційний ресурс "Освіта.ua" опублікував рейтинг кращих ВНЗ області
Інформаційний ресурс "Освіта.ua" опублікував рейтинг кращих ВНЗ області. Фото: з архіву

У “ТОП-200 Україна” ХНУ зайняв 43 сходинку.

Інформаційний ресурс "Освіта.ua" опублікував рейтинг кращих вищих навчальних закладів Хмельницької області. Серед 8 ВНЗ області кращим визнали Хмельницький національний університет, який у “ТОП-200 Україна” зайняв 43 сходинку. Слідом за ним іде Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, котрий у серед 200 кращих вишів у країні став 98.

На третьому та четвертому місті Хмельницький університет управління та права (157 у двохсотці кращих в Україні 
та Хмельницький інститут соціальних технологій відповідно. П'ятірку кращих вишів області замикає Подільський державний аграрно-технічний університет, який 119 у “ТОП-200 Україна”.

Шосту позицію та 185 у двохсотці кращих посідає Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, сьому - Університет економіки і підприємництва. Восьму і останню - Хмельницький економічний університет.

Довідково: «ТОП-200 Україна» - у рейтингу діяльність вищих навчальних закладів оцінюється за допомогою агрегованого показника (інтегрального індексу), який формується на підставі індикаторів прямого вимірювання (80%), експертної оцінки якості підготовки випускників ВНЗ представниками роботодавців та академічного співтовариства (15%), а також з використанням міжнародних наукометричних і веб-метричних даних (5%).

Нагадаємо, що у минулому році Хмельницький національний університет потрапив до десятки найвідкритіших вишів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую