ye-logo.v1.2

У Теофіполі п'яний водій скутера врізався у поліцейський автомобіль

Суспільство 2294
Водія скутера госпіталізували в центральну районну лікарню з переломами руки і ноги
Водія скутера госпіталізували в центральну районну лікарню з переломами руки і ноги. Фото: www.hm.npu.gov.ua/uk

Позаду чоловіка на скутері сиділа пасажирка.

Учора, 6 липня, близько опівночі у Теофіполі на вулиці Небесної Сотні скутер врізався у припарковану автівку поліцейських. У правоохоронців кажуть, що помітили чоловіка, який їхав на скутері без номерних знаків з вимкненими фарами. Водій рухався по всій дорозі і створював небезпеку іншим учасникам дорожнього руху. Пасажирка, яка сиділа позаду чоловіка, ледь трималась на сидінні.

“Працівники поліції зупинились на узбіччі, увімкнули проблискові маячки і подали водієві сигнал про зупинку. Чоловік його проігнорував і на швидкості в’їхав у службовий автомобіль.Подальше освідування учасників ДТП показало у крові водія скутера 1,6 проміле алкоголю. 36-річного водія скутера госпіталізували в центральну районну лікарню з переломами руки і ноги, його пасажирка серйозних тілесних ушкоджень не отримала”, - повідомляють у Нацполіції.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Розслідування триває. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую