ye-logo.v1.2

У Славуті планують встановити стелу пам’яті Героїв АТО краю

Суспільство 1711
Наразі приймаються пропозиції стосовно ескізу стели
Наразі приймаються пропозиції стосовно ескізу стели. Фото: з архіву

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Громадські організації «Солдатські матері Славутчини» та «Славутське міськрайонне об’єднання учасників бойових дій в зоні АТО» звернулися до міської ради із проханням встановити стелу пам’яті Героїв АТО Славутчини. Їх ініціативу прийняли на позачерговому засідання виконавчого комітету міської ради.

“Ініціативу батьків полеглих славутчан одноголосно прийняли. Члени виконавчого комітету перенесли на наступне засідання колегіального органу розгляд питання щодо місця розташування споруди та її зовнішнього вигляду. Наразі приймаються пропозиції стосовно ескізу стели. Він має бути виконаний у вигляді графічного зображення із вказаним масштабом, габаритними розмірами, специфікацією матеріалів, вагою конструкції, а також даними щодо фундаменту”, - повідомляють у міській раді.

Ескізи можна надавати до управління інформаційного забезпечення та внутрішньої політики виконавчого комітету Славутської міської ради за адресою: вулиця Соборності 7, кабінет №12, або надсилати в електронному вигляді на [email protected] до 20 липня цього року.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую