ye-logo.v1.2

Бізнесмени Хмельниччини перерахували до бюджету 1 мільйон гривень за порушення готівкових операцій

Суспільство 1391
Упродовж шести місяців фіскальники  перевірили більше сотні підприємств
Упродовж шести місяців фіскальники перевірили більше сотні підприємств. Фото: kp.ua

Працівники фіскальної служби склали більше 30 протоколів про адміністративне правопорушення.

Упродовж шести місяців фіскальники перевірили більше сотні суб’єктів господарювання на дотримання законодавства в сфері готівкового обігу. За результатами таких перевірок донараховано понад 1,2 мільйона гривень, з яких до бюджету надійшло близько 1 мільйона гривень.

“Найбільше правопорушень у сфері готівкового обігу виявили у торгівлі підакцизними товарами та реалізації паливно-мастильних матеріалів. Під час перевірки однієї із АЗС у місті Хмельницькому виявили реалізацію дизпалива та бензину на 8 мільйонів гривень, яка не включена до загальної бази оподаткування акцизним податком з роздрібного продажу”, - повідомляють фіскальники  

Перевіряючи порядок здійснення платниками податків розрахункових операцій, ведення касових операцій, наявності ліцензій на виробництво та реалізацію підакцизних товарів, фіскальники санкціювали понад 400 тисяч гривень.

Загалом під час перевірок готівкових операцій працівники фіскальної служби склали більше 30 протоколів про адміністративне правопорушення за статтями 155 (порушення правил торгівлі, громадського харчування та сфери послуг та громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) та 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України  «Про адміністративні правопорушення».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую