ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» отримало суперників у Кубку України

Спорт 2002
Поділлю, щоб пройти до наступного етапу Кубка України, потрібно виграти в Ниви-В у Вінниці
Поділлю, щоб пройти до наступного етапу Кубка України, потрібно виграти в Ниви-В у Вінниці. Фото: з архіву

Свій перший матч у статусі професійного футбольного клубу хмельничани зіграють на виїзді

Сьогодні, 8 липня, Професійна футбольна ліга України провела жеребкування попереднього етапу Кубка України, матчі якого пройдуть 20 липня.

Хмельницьке «Поділля», яке цього сезону дебютує в другій лізі, свій матч проведе на виїзді – в Вінниці, де зіграє з «Нивою-В». «Що ж, Вінниця, так Вінниця, - каже Віталій Балицький, головний тренер «Поділля». – Ми сподівалися, що зіграємо вдома, адже хмельничани скучили за професійним футболом. Але жереб вирішив по-іншому, доведеться грати на виїзді».

«Нива-В» - знайомий суперник для хмельничан. Із цією командою «Поділля» цього року грало в першості серед аматорів. У Хмельницькому була зафіксована нічия 1:1, а в Вінниці «Нива-В» виграла 2:0. Готуючись до сезону в ПФЛ «Поділля» провело ще два спаринги в сусідньому обласному центрі. У першому, в якому грали футболісти, що перебували на перегляді, поступилися 6:0, а в матчі основного складу хмельничан була нічия 0:0.

Переможець протистояння «Нива-В» - «Поділля» визначиться за підсумками одного матчу. А в наступному раунді команда-переможець зіграє проти клубу, який стане сильнішим у матчі «Агробізнес TSK» (Сумська область) - «Нікополь-НПГУ» (Дніпропетровська область).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую