ye-logo.v1.2

Тенісний турнір у Хмельницькому зібрав більше 30 учасників із різних куточків України

Спорт 4549
Учасники турніру змагали упродовж двох днів
Учасники турніру змагали упродовж двох днів. Фото: автора

Змагання проходять в обласному центрі з 2007 року.

Спортсмени із Києва, Сміли, Львова, Трускавця, Дрогобича, Тернополя та Острога упродовж 9 та 10 липня у Хмельницькому змагалися у тенісному турнірі. Вперше такі змагання відбулися ще у 2007 році. Цьогоріч турнір зібрав найбільшу кількість учасників – 38.

«На турнір приїхали спортсмени з різних міст України і маємо 12 хмельничан. Змагаються вони у двох вікових категоріях до 40 років і 40+. Найстаршому тенісисту 62 роки. Таким чином ми хочемо довести, що в теніс можна грати незалежно від віку. З тих хто приїхав грати - троє проводять схожі турніри у свої містах”, - розповідає організатор турніру, екс-голова обласної федерації тенісу Олександр Прокопов.

За його словами, для спортсменів намагалися створити комфортні умови, щоб вони могли зручно відпочити і насолоджуватись грою. Завдяки спонсорам призовий фонд турніру складав 20 тисяч гривень. Також вони організували безкоштовні обіди та вечерю для учасників.

У змаганнях взяли участь 38 тенісистів

“Взагалі я займався футболом, але вже біля 25 років граю у теніс. Цей рік насичений різноманітними тенісними змаганнями. Подобається ваше місто, ми вже 4-ий чи 5-ий раз приїжджаємо. Тут спортивна аура і організатори добре працюють. Враження дуже позитивні, я грав з достойними суперниками, у всіх були однакові шанси на перемогу”, - розповідає Валентн Цихан із Сміли, який змагався у віковій категорії 40+.

Організатори кажуть, що у теніс можна грати у будь-якому віці

У віковій категорії 40+ 3-те місце зайняв Олексій Коваленко із Києва, 2-ге - Валентин Цихан із міста Сміла Черкаської області, 1-ше - Петро Ковальчик із Тернополя. У віковій групі до 40 років 3-тє місце здобув хмельничанин Тимур Сагдієв, 2-ге - Олександр Цибульський із Тернополя, 1-ше - Артем Івченко із Сміли.

Турнір вже дев'ятий рік поспіль проходить в обласному центрі

«Я живу і працюю в Києві, але на турнірі представляю Смілу. Тенісом почав займатись з 14 років, зараз мені 25. Це мій четвертий по рахунку турнір, у кожен з них я виграв. Люблю Хмельницький”, - розповідає Артем Івченко.
Переможець каже, що у цьому році була найсерйозніша конкуренція.

Артем Івченко на турнірі представляв місто Сміла Черкаської області

 

Завдяки спонсорам переможці отримали фінансову винагороду

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую