ye-logo.v1.2

Чемпіонат Хмельницького з міні-футболу: через зливу дограли не всі

Спорт 1627
Микола Сохорук (у синьому) відкрив рахунок у матчі Динамо-ГУНП проти Хмельницьких делікатесів
Микола Сохорук (у синьому) відкрив рахунок у матчі Динамо-ГУНП проти Хмельницьких делікатесів. Фото: Асоціації міні-футболу Хмельнциької області

Відбулися матчі четвертого та п’ятого туру першого дивізіону Преміум-ліги.

Два тури першості, які пройшли цього цього вік-енду, видалися доволі цікавими не тільки за видовищністю, а й з огляду на турнірну боротьбу команд. Якщо до цих поєдинків на горі турнірної таблиці перебувало одразу ж три клуби, то тепер команд, які не зазнали жодного фіаско, залишилося дві.

Отож, тур четвертий можна охарактеризувати як: «лідери не програють». Так, «Динамо-ГУНП» перемогло «Ротор» 5:1, а «Тетра-Левша» здолала «Волю» 5:3. Натомість «Хмельницькі делікатеси» не змогли виграти в «Університета-Молокії», зігравши з рахунком 0:0.

Цікавим було і протистояння одноклубників – «Спортлідера-2» та минулорічного чемпіона «Спортлідера-3». Команда, яка торік стала чемпіоном, здобула свою першу перемогу в сезоні, вигравши в «Спортлідера-2» 5:2.

А ось матч «Арсенал» - «Бамбук» так і не завершився. На 20 хвилині за рахунку 2:1 на користь «Арсеналу», арбітри зупинили гру через сильну зливу. Коли тепер дограють матч – поки що невідомо. Ще в одному матчі «Мустанг-Фаворит» переграв «Вентс» 5:1.

Центральним матчем 5 туру стала гра «Динамо-ГУНП» проти «Хмельницьких делікатесів». І правоохоронці здолали суперника з рахунком 2:0, здобувши п’яту поспіль перемогу в Преміум-лізі. Виграла і «Тетра-Левша», яка здолала «Спортлідер-2» 7:1. «Спортлідер-3», завдяки перемозі над «Вентсом» 2:1, піднявся вже на четверте місце. В інших матчах були зафіксовані такі результати: «Ротор» - «Арсенал» - 6:4, «Університет-Молокія» - «Воля» - 2:5, «Мустанг-Фаворит» - «Бамбук» - 2:2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую