ye-logo.v1.2

На Хмельниччині стартував набір кандидатів на службу в поліції

Суспільство 2947
Набір стартував сьогодні, 12 липня
Набір стартував сьогодні, 12 липня. Фото: Алли Собко

Заяву може подати кожен охочий.

Відсьогодні, 12 липня, на Хмельниччині набирають кандидатів на службу в поліції. Етапи відбору: заява на участь у конкурсі, тестування, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне тестування, співбесіда з поліцейською комісією, спеціальна перевірка.

За словами керівника поліцейських області Миколи Семенишина, загалом є 50 вакантних місць слідчих і 59 дільничних. Конкурс на всі вакансії проводиться в м. Хмельницький. Строк, протягом якого приймаються анкети, триває з 12 липня до 10 серпня цього року.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вільне володіння українською мовою; вища освіта; знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції». Пропонують зарплату від 6 000 грн. та соціальне забезпечення, згідно діючого законодавства; професійну підготовку за міжнародними стандартами; перспективу кар’єрного росту.

Поліцейські вже розмісти рекламу на сітілайтах у всіх районах Хмельниччини. 

Комісію з відбору слідчих очолив Ігор Бухер, якого до складу визначив сам керівник Нацполіції області. Також до складу комісії увійшли два представники, яких обрала Хмельницька обласна рада, це представник громадськості Олег Демчук та голова профспілки атестованих працівників оганів ВС Микола Шпичко. Керівник патрульного поліції Хмельницького Олег Костенко та нардеп від Народного фронту Олександр Ксенжук визначені до комісії головою Націонльної поліції України. 

Детальніше про вакансії та вимоги до кандидатів можна дізнатися на сайті поліції області. Також можна заповнити анкету онлайн. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 0 800 50 02 02 з 9:00 до 18:00 в робочі дні або електронною поштою [email protected]. Адреса розташування поліцейської комісії: м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 7.

Микола Семенишин розповів про ванкансії

Рекламу вже розмістили по районах області

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую