ye-logo.v1.2

У Шепетівці шахраї виманили в пенсіонерки 67 тисяч гривень

Кримінал 1503
Шахраї обіцяли пенсіонерці 75 тисяч гривень.
Шахраї обіцяли пенсіонерці 75 тисяч гривень.. Фото: pmg.ua

Гроші взяли під приводом компенсації за придбані ліки.

У 68-річної мешканки Шепетівки зловмисники виманили 67 тисяч гривень. Як розповіли в поліції, шахраї представились працівниками департаменту захисту населення і обманули.

«Через оголошення в газеті потерпіла купувала ліки для свого чоловіка. А наприкінці червня до неї зателефонувала жінка, яка представилась інспектором департаменту захисту населення і повідомила, що придбані ліки є неякісними, а проти власників фірми, яка їх розповсюджує, відкрито кримінальне провадження. У зв’язку з цим усім потерпілим передбачена грошова компенсація», - зазначили правоохоронці.

Шахраї обіцяли пенсіонерці 75 тисяч гривень, при цьому вона мала сплатити страховий збір в розмірі трохи більше 2 тисяч гривень. Жінка саме так і зробира, але «інспектори» телефонували ще декілька разів і казали сплатити «податок на прибуток» та інші незрозумілі для пенсіонерки платежі.

«Загалом пенсіонерка перерахувала шахраям 67 тисяч гривень, так і не отримавши ніякої компенсації. Коли ж вона спробувала зв’язатися зі зловмисниками, жоден із телефонів уже не відповідав», - додали в поліції.

Після цього жінка звернулася із заявою до Шепетівського відділу поліції. За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження, правоохоронці працюють над збором і перевіряють усю наявну інформацію.

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому невідома жінка ошукала літнього чоловіка на 14 тисяч гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую