ye-logo.v1.2

У Хмельницькому боксери почали виборювати путівки на чемпіонат Європи та світу

Спорт 2029

В обласному центрі стартував Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді, присвячений пам’яті Євгена Кужельного.

Більше ста спортсменів з різних областей країни з’їхалися до Хмельницького. Тут сьогодні, 12 липня, розпочався турнір, який стане відбором до молодіжного збірної України для участі на чемпіонатах світу та Європи.

«Це не просто турнір, а дуже серйозні змагання, - Анатолій Чумаков, заслужений тренер України. – Адже саме в нашому місті визначиться склад збірної України, яка захищатиме честь країни на міжнародних змаганнях. Хмельницький представлятиме 8 боксерів 1998-1999 року народження – це шестеро з «Авангарду» і двоє представників МОН».

До Хмельницького приїхали майже сто боксерів.

За словами Анатолія Петровича, найбільші сподівання хмельницькі тренери покладають на В’ячеслава Гаврилюка, Аркадія Карцана та Павла Гули. Саме вони вже не раз виступали на міжнародній арені та здобували нагороди.

Боксери з перших етапів змагань почали битися на повну.

«Підготовка до змагань була доволі інтенсивною, тренувалися двічі на день, - каже боксер з Хмельницького В’ячеслав Гаврилюк. – Бігав, підтягувався, боксував».

Серед учасників змагань чимало чемпіонів України та призерів міжнародних змагань.

Між іншим, традиційно турнір присвячений пам’яті Євгена Кужельного проходить восени. Але цього року він відбувається раніше. «Все через те, що змінився календар міжнародних змагань, - пояснює президент федерації боксу в Хмельницькій області Андрій Чумаков. – Оскільки цього року буде і чемпіонат світу серед молоді, і чемпіонат Європи серед молоді, то й перенесли наші змагання на літо. Отож, цього року в нас змагатимуть приблизно сто спортсменів у десяти вагових категоріях».

Змагання проходять у десяти вагових категоріях.

Тренери підтримують своїх вихованців.

Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді, присвячений пам’яті Євгена Кужельного проходить у хмельницькому спорткомплексі «Епіцентр», що на Чорновола, 88/2д і триватиме декілька днів. Вирішальні поєдинки якого відбудуться 17 липня. Початок об 11.00.

Боксуватимуть у Хмельнциькому декілька днів.

На турнірнірі в Хмельницьому визначиться склад молодіжної збірної України
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую