ye-logo.v1.2

У Кам’янець-Подільському районі двоє чоловіків побили подружжя пенсіонерів і вкрали дві тисячі доларів

Кримінал 1529
Жінка в лікарні, а чоловік від допомоги відмовився
Жінка в лікарні, а чоловік від допомоги відмовився. Фото: exo.in.ua

Правоохоронці розшукують зловмисників.

 У селі Нагоряни Кам’янець-Подільського району 11 липня близько 14.30 двоє зловмисників увірвались до будинку подружжя пенсіонерів. Як повідомили в поліції, чоловіки побили потерпілих і викрали 2 тисячі доларів США, після чого зникли з місця події.

За інформацією правоохоронців, будинок пенсіонерів розташований на околиці села поблизу лісу. До них увірвалося двоє незнайомих чоловіків, які побили 72-річного дідуся та його 78-річну дружину. Після цього вони зв’язали потерпілим руки і ноги клейкою стрічкою та, погрожуючи розправою, почали вимагати віддати їм усі заощадження.

«Пенсіонери сказали, де заховані гроші. Зловмисники забрали 2 тисячі доларів США та зникли з місця події. На жаль, потерпілі звернулись до поліції тільки наступного дня, що унеможливило розкриття злочину «по гарячих слідах», - йдеться в повідомленні прес-служби поліції області.

Потерпіла пенсіонерка перебуває в травматологічному відділенні районної лікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму. Є підозра на перелом кістки лівої руки. Чоловік же від медичної допомоги відмовився.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі усі зусилля правоохоронців спрямовані на пошук зловмисників.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую