ye-logo.v1.2

У Дунаївцях 45-річна жінка в’їхала в автомобіль поліції

Кримінал 2060
Інспектор поліції рухався на зелене світло по головній дорозі
Інспектор поліції рухався на зелене світло по головній дорозі. Фото: hm.npu.gov.ua

В аварії ніхто не травмувався.

 У місті Дунаївці сьогодні, 15 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля поліції. Як повідомили правоохоронці, аварія трапилась близько 10.00 години на перехресті вулиць МТС та Горького.

«Інспектор з дорожнього нагляду Дунаєвецького відділу поліції на службовому автомобілі «ВАЗ-21015» рухався на зелене світло по головній дорозі. В цей час жителька району на автомобілі «Fiat Scudo», яка їхала назустріч, повертаючи на другорядну дорогу, не надала йому переваги в русі та в’їхала в ліве крило поліцейського авто», - йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

В аварії ніхто не травмувався, учасників ДТП перевірили на вміст алкоголю в крові. Як з'ясувалося, обидва водії були тверезими.

Стосовно жінки складено адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 гривень), або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до одного року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую