ye-logo.v1.2

Алкоголь та вода «вбили» двох подолян

Суспільство 1974
Застілля біля ставку в Славуті завершилося двома смертями
Застілля біля ставку в Славуті завершилося двома смертями. Фото: hm.npu.gov.ua

Тіла обох знайшли у приватному ставку в Славуті.

Власниця господарства, на якому стався нещасний випадок, поїхала з сім’єю відпочивати, а оскільки на території проводились ремонтні роботи, доглядати за будинком попросила 58-річного батька.

За повідомленням прес-служби обласного управління поліції, вранці наступного, коли робітники як зазвичай прийшли на роботу, побачили жахливу картину: у бесідці поряд із невеличким ставком були сліди застілля, а у воді плавало тіло наглядача.

Чоловіки одразу викликали поліцію. Коли правоохоронці почали оглядати місце події, виявили речі іншого чоловіка, якого ніде не було. Тоді викликали водолазів, які, обстеживши дно, натрапили на тіло іншого чоловіка. Як пояснила його дружина, напередодні ввечері чоловік пішов на зустріч із знайомим, але так і не повернувся.

Слідів насильницької смерті на тілах виявлено не було. Їх направили на судово-медичну експертизу, яка показала, що молодший помер від алкогольного отруєння, а старший — від утоплення. Виходячи з наявних фактів, слідчі припускають, що гостеві стало погано і він впав у воду. Господар поліз рятувати товариша, але, на жаль, загинув сам.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую