ye-logo.v1.2

У Нетішині оголосили конкурс на кращий проект пам’ятника борцям за незалежність

Суспільство 1503
Нетішинці матимуть новий монумент борцям за незалежність
Нетішинці матимуть новий монумент борцям за незалежність. Фото: з архіву

Встановити монумент збираються на проспекті Курчатова.

 У Нетішині з 14 до 20 серпня 2016 року триватиме міський відкритий конкурс на кращий проект «Пам’ятний знак борцям за незалежність України». Відповідне розпорядження підписав міський голова, йдеться на сайті міської ради.

Встановлення монумента передбачене у районі будівлі №8, що на проспекті Курчатова. Уже затверджені відповідне положення та склад журі.

Оцінюватимуть оригінальність ідеї, унікальність, архітектурно-художня виразність пам’ятного знаку та благоустрій території, яка відповідає високим дизайнерським, техніко-економічним, експлуатаційним показникам проектованого об’єкту. Учасниками конкурсу можуть бути колективи організацій усіх форм власності творчих майстерень і студій, а також інші юридичні та фізичні особи.

Усі представлені на конкурс проектні пропозиції розглядаються на загальнодоступній виставці від 24 серпня до 31 серпня 2016 року включно у приміщенні краєзнавчого музею.

Матеріали (з позначкою «на конкурс») необхідно подавати за адресою: 30100, м. Нетішин, вул. Незалежності, 29, управління культури виконавчого комітету Нетішинської міської ради. За отриманням більш детальної інформації звертатися за тел. (03842)9-00-46.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую