ye-logo.v1.2

Кам’янчанку у власному будинку мало не зарізав товариш сина

Кримінал 1544
Нападник втік до Києва
Нападник втік до Києва. Фото: yabluchko.com.ua

Зловмисника затримали аж у столиці.

 У Кам’янці-Подільському 27-річний рецидивіст мало не зарізав свою знайому. Чоловік стверджує, що таким чином вирішив помститися жінці за те, що вона зводить на нього наклепи.

Як повідомили в поліції, підозрюваний у лютому цього року тільки вийшов із місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбій. З 44-річною потерпілою вони жили неподалік одне від одного. Молодик товаришував з її сином і навіть деколи допомагав по господарству.

«Напередодні ввечері жінка відпочивала у компанії з підозрюваним і, за її словами, чоловік її домагався. Після повернення додому жінка розповіла усе синові, і цю розмову випадково почув горе-знайомий», - зазначили в поліції.

Сам же затриманий пояснив свій вчинок тим, що його обурили слова жінки і він вирішив помститися. Вночі, відтиснувши вікно, він проник у кімнату потерпілої і почав погрожувати їй розправою, а потім ножем наніс їй декілька порізів на шиї. Крові було багато, тож чоловік, злякавшись скоєного, втік з місця події, прихопивши мобільний телефон і гаманець своєї жертви.

За даними поліції, додому зловмисник не повернувся — поїхав до Хмельницького, а звідти — у Київ, де його і затримали кам’янецькі оперативники. Зараз він перебуває під вартою. Молодому чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) (замах на умисне вбивство), ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ст. 162 (порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Крім того, під час обшуку в будинку підозрюваного було виявлено викрадені з будинку іншої потерпілої пральну машину і холодильник. По цьому факту йому буде висунуте додаткове обвинувачення.

У рамках розслідування призначено ряд експертиз. Слідчі з’ясовують усі обставини вчинених правопорушень. Потерпіла перебуває у лікарні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую