ye-logo.v1.2

У мікрорайонах Дубове та Лезневе можуть з’явитись водогони

Суспільство 1848
Наразі працюють над проектами водогонів
Наразі працюють над проектами водогонів. Фото: vip.volyn.ua

Питання фінансування робіт винесуть на розгляд чергової сесії Хмельницької міської ради у I кварталі 2017 року.

МКП "Хмельницькводоканал" працює над проектуванням нових водогонів у мікрорайонах Дубове та Лезневе. У міській раді кажуть, що багатьом жителям приватного сектору нашого міста потрібні послуги централізованого водопостачання та водовідведення.

«Що стосується мікрорайону Дубове, то проектом передбачено будівництво заглибленої каналізаційно-насосної станції (КНС) по пров. Щедріна, між вул. Глінки та вул. Глібова, напірних каналізаційних колекторів від запланованої КНС до уже існуючого каналізаційного колодязя на перехресті вулиці Козацької та вулиці Болбочана, а також мереж самопливної каналізації від місць приєднання абонентів до КНС», - повідомляюють у міській раді.

Також зазначають, що у мікрорайоні Лезневе заплановане будівництво вуличних мереж водопостачання на вулиях Гончарова, Кошарського, Амосова, Лезнівській, Молдавській, Пасічній, Тамбовській, Драгоманова, Вінницькій.

Після виготовлення проектно-кошторисної документації обидва проекти мають пройти державну експертизу до 15 листопада цього року. Питання фінансування робіт винесуть на розгляд чергової сесії Хмельницької міської ради у I кварталі 2017 року. У грудні 2016 року нададуть пропозицію щодо виділення необхідної суми бюджетних коштів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую