ye-logo.v1.2

За півроку в Хмельницькому сталося 915 кримінальних правопорушень

Суспільство 1985

Поліція міста прозвітувала про роботу.

 За півроку хмельницькі поліцейські розглянули 15228 звернень громадян, з яких відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено у 2076 випадках. Оголосили підозру - 314 особам. Про це йшлося в звіті перед громадськістю керівництва Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Як зазначив головний поліцейський міста Володимир Калашнік, попри некомплект кадрів, поліція виконує покладені на неї обов’язки. Серед поліцейських міста бракує слідчих (5%), працівників карного розшуку (20%), дільничних інспекторів поліції (8%).

«На території обслуговування Хмельницького відділу поліції за 6 місяців 2016 року зареєстровано 915 кримінальних правопорушень, серед них тяжких і особливо тяжких – 228. Упродовж цього періоду сталося два навмисних вбивства, які вже розкрито», - повідомив керівник поліції.

Володимир Калашнік каже, що не зважаючи на некомплект кадрів, забезпечується належний рівень публічної безпеки

Володимир Калашнік сказав, що найбільше у Хмельницькому злочинів, пов’язаних із крадіжками. Таких зареєстровано 502, розкрито 161. А з 37 квартирних крадіжок розкрито лише 6. Також багато стається в місті шахрайств (105), набагато менше пограбувань і розбоїв.

Поліцейські прийшли, щоб відповісти на запитання

На зустріч з керівництвом поліції прийшли здебільшого люди пенсійного віку, яких цікавили питання стихійної торгівлі та дільничні інспектори. Керуюча справами виконавчого комітету Юлія Сабій зазначила, що такий публічний звіт поліції про роботу перед мешканцями міста має стати традиційним. Однак представники громадськості звернули увагу, що подібна зустріч надалі повинна відбуватися в неробочий час, аби всі охочі змогли обговорити проблеми, пов’язані з роботою правоохоронних органів.

На зустріч прийшли здебільшого люди пенсійного віку

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую