ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зловмисник крав огорожі з могил і здавав на металобрухт

Кримінал 1598
Зловмисника чекає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років
Зловмисника чекає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років. Фото: www.hm.npu.gov.ua/uk/

“Працював” чоловік у вечірній час.

Упродовж квітня-травня на єврейському кладовищі в місті Ізяслав зафіксували близько 40 фактів вандалізму. У поліції кажуть, що невідомий зловмисник демонтував і викрадав частини могильних огорож. Загальна сума збитку склала 30 899 гривень.

“У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до скоєння ряду злочинів причетна одна і та ж особа — 33 річний житель райцентру, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Зловмисник у вечірній час демонтував частини огорож і ховав їх у найближчих чагарниках, а потім здавав на металобрухт. У загальному, своїм злочинним промислом він заробив 1800 гривень”, - повідомляюють у Нацполіції.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.астиною 3 статті 297 «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую