ye-logo.v1.2

На Хмельниччині контролюють рух вантажного транспорту

Суспільство 1515
Планують, що з
Планують, що з'явиться ще 2 чи 3 вагових комплекси. Фото: автора

По області працює один ваговий комплекс.

На автодорогах області поліцейські та працівники “Укртрансінспекції” перевіряють рух вантажівок. Ці дії спрямовані на попередження руйнування доріг великогабаритними автомобілями.

“Укртрансінспекція перевіряє вантажі, а поліція тільки зупиняє транспорт, - розповідає начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський. - Є певні обмеження руху вантажного транспорту, коли температура повітря сягає +28. Автівки вагою понад 24 тони мають рухатись з 20.00 до 10.00 години ранку. Рух іде в нічний час, вдень авто має відстоюватися в спеціально відведених місцях. Для цього на в'їздах в область облаштовані стоянки. У разі порушення складається адмінпротокол”.

Начальник відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Сергій Шемчук каже, що на території області є 4 стаціонарних пости, на яких облаштовані майданчиками тимчасового утримання. Там відстоюються транспортні засоби, які підпадають під особливі умови перевезення вантажів.

“По області працює один ваговий комплекс. Він стоїть то на одній автодорозі, то на іншій. Місце перебування завжди змінюємо, тому що водії дізнаються де ці комплекси і стараються їх об'їхати. Плануємо, що з'явиться ще 2 чи 3 таких комплекси”, - каже Сергій Шемчук.

За його словами, від 23 червня уже зафіксували 15 порушень перевезеннь вантажними автомобілями. Два з них перевищували ваговий режим і перевозили небезпечні вантажі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую