ye-logo.v1.2

У Хмельницькому можна оплачувати ліки частинами без комісії та відсотків На правах реклами

Суспільство 2024
У мережі Хмельницької міської першої аптеки відтепер можна купувати дорогі ліки, оплачуючи їх рівними частинами до семи місяців, без будь-якої комісії та відсотків.
У мережі Хмельницької міської першої аптеки відтепер можна купувати дорогі ліки, оплачуючи їх рівними частинами до семи місяців, без будь-якої комісії та відсотків.. Фото: автора

ПриватБанк і Хмельницька міська перша аптека втілили в життя спільний соціальний проект.

У мережі Хмельницької міської першої аптеки відтепер можна купувати дорогі ліки, оплачуючи їх рівними частинами до семи місяців, без будь-якої комісії та відсотків. Нововведення, яке допомогатиме хмельничанам і здоров’я поліпшити, і витрати контролювати, стало можливим завдяки співпраці з ПриватБанком.
Як зазначає директор Хмельницької міської першої аптеки Наталія Маліновська, від доступності медпрепаратів залежить життя і здоров'я людей, відтак завдяки такому проектові дорогі ліки стануть доступнішими. Бувають ситуації, коли вартість медикаментів клієнту недоступні вже і одразу, а програма «Оплата Частинами» - це гарна нагода не відкладати лікування, до того ж, не сплачуючи жодних відсотків чи комісій.

«Враховуючи економічну ситуацію в країні, фінансовий стан населення, ми зустрічаємося щодня з тим, що люди не мають можливості оплатити своє лікування, призначене лікарем. Незважаючи на те, що у нас є шість програм, за якими населення має змогу закупити наполовину дешевші ліки, є картки лояльності, цього недостатньо, - говорить Наталія Маліновська. - Коли ми познайомилася з програмою «Оплата Частинами», зрозуміли, що це працює. Бере на себе витрати аптека, але хоч і цією частиною ми можемо допомогти. Ми тільки розпочали, а програмою скористалися вже п’ятеро людей».

Директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький зауважує, що ПриватБанк - єдиний банк, що надає розстрочку за 30 секунд по карті «Універсальна».

Сервіс «Оплата Частинами» дозволяє купувати товар, оплачуючи його рівними частинами до 24-х місяців без будь-якої комісії, відсотків, документів і додаткових договорів в режимі онлайн. Купівля оформлюється автоматично одразу біля каси, договором при цьому служить чек з усіма необхідними реквізитами. Клієнту достатньо пред'явити до оплати карту «Універсальна», «Універсальна Gold» або елітну карту для VIP-клієнтів ПриватБанку, з яких і будуть щомісяця списуватися платежі.

«Хмельницька міська перша аптека вперше в області підключилася до цієї програми. Ми раніше не розглядали лікарські засоби як сегмент, який потрапляє під розстрочку. Така співпраця – прекрасний приклад того, що і бізнес-партнерство може брати участь у вирішенні соціальних проблем. І хоч поки люди через нерозуміння ставляться до програми з настороженістю, але запевняю, що тут все прозоро, без прихованих комісій», - каже Юрій Браніцький.

Максимально можлива сума для покупки розраховується індивідуально для кожного клієнта. Щоб дізнатися свій ліміт на оформлення розстрочки, достатньо відправити SMS з текстом chast на номер 10060 або перевірити ліміт на сайті. Дізнатися адреси пaртнерів ПриватБанку по сервісу "Оплaта Частинами" можна на сайті за посиланням. 

На Хмельниччині майже 3000 магазинів підключили Сервіс ПриватБанку "Оплaта Чaстинами". Пaртнерами банку є великі магазини побутової техніки, автосалони, будівельні та меблеві магазини, аптеки, ювелірні салони, магазини одягу та взуття. З початку 2016 року по сервісу “Оплата Частинами” здійснено покупок на суму більше 31 мільйоона гривень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую