ye-logo.v1.2

П’ять титулів на двох. У Торонто відбувся фінал конкурсу «Міс українська Канада 2016»

Суспільство 1903
Фото: Зі сторінки Яни Білик у Фейсбук

У конкурсі брали участь дві представниці Хмельниччини.

За титул найгарнішої українки в Канаді боролися дві дівчини родом з Хмельничини — 20-річна Ольга Колеснікова і 29-річна Яніна Білик. Остання навіть посіла перше місце в інтернет-голосуванні. Та на вечірній церемонії, яка відбулася днями у Торонто, перемогу виборола дизайнерка з Чернівців — Ірина Житарюк, а наша землячка Яніна Білик посіла друге місце.

«Завдяки кожному з вас я виграла титул «Першої віце-міс», «Міс глядацьких симпатій», «Міс талант» та «Міс Популярність», — пише Яніна Білик на своїй сторінці у Фейсбук. — Я була надзвичайно щаслива представити свою пісню, записану талановитим продюсером, музикантом та композитором Тарасом Близнюком. Також на конкурсі був представлений соціальний проект «You 2 Child», створений у команді з моєю близькою людиною Наталією Коваль, яка була завжди поряд зі мною, не зважаючи на океан, який нас розділяє... Велика подяка моїм батькам Тані та Олександру Білик за те, що підтримуєте мене в усіх починаннях».

Інша учасниця, хмельничанка Ольга Колеснікова, хоч не посіла призового місця, але здобула титул «Міс Елегантність 2016». Вона також подякувала в соціальній мережі своїм рідним і команді за підтримку. А щодо соціального проекту, в якому взялася допомагати Меджибізькому дитячому будинку-інтернату для дітей-інвалідів, то дівчина написала, що «планує продовжити роботу над його реалізацією, і все ж допомогти діткам». 

Катерина Дядюк

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую