ye-logo.v1.2

ТЕСТ: Чи знаєте ви наших олімпійців?

Спорт 2050
Вже 5 серпня в Бразилії розпочнуться Олімпійські ігри, участь в яких візьмуть 12 представників Хмельницької області
Вже 5 серпня в Бразилії розпочнуться Олімпійські ігри, участь в яких візьмуть 12 представників Хмельницької області. Фото: rio2016.com

Залишилося зовсім мало часу до того, як в Ріо-де-Жанейро розпочнеться XXXI Олімпіада.

Як відомо, з 5 по 21 серпня у Ріо пройдуть чергові Олімпійські ігри. Понад 10 тисяч атлетів із 206 країн світу розіграють 306 комплектів нагород у 42 олімпійських дисциплінах.

Вчора, 23 липня, в Києві відбулася урочиста церемонія проводів Олімпійської збірної України на ігри в Ріо-де-Жанейро, в складі якої вирушають і 12 спортсменів із Хмельниччини.

Нагадаємо, найбільше подолян буде в веслуванні, де змагатимуться Інна Грищун, Павло Алтухов, Дмитро Янчук, а також у вільній боротьбі – Аліна Махиня, Алла Черкасова, Олександр Хоцянівський. За нагороди в Ріо позмагаються і важкоатлети Олександр Пелешенко та Дмитро Чумак, фехтувальниця Аліна Комащук, а також легкоатлетки Марина Бех і Наталія Легонькова. У велоспорті Тетяна Рябченко буде запасною.

Отож, сайт «Є» вирішив дізнатися, а чи ви знаєте наших олімпійців в обличчя. Щоб оцінити власні знання, пропонуємо усім пройти невеличкий тест.
 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую