ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" стартував на Кубку Водяна в Одесі

Спорт 1516
Дмитро Мартинюк (№10) став автором першого голу в складі Сокола на турнірі в Одесі
Дмитро Мартинюк (№10) став автором першого голу в складі Сокола на турнірі в Одесі. Фото: з архіву

Хмельничани зіграли перші матчі на міжнародному турнірі, який розпочався в Південній Пальмірі України.

 22 липня хмельницька команда провела свої перші контрольні матчі в міжсезонні. Сталося це в Одесі, де "Сокіл" бере участь в міжнародному турнірі з футзалу на Кубок заслуженого тренера України Валерія Водяна.

"Я задоволений самовіддачею хлопців та їхньою роботою, - каже головний тренер "Сокола" Роман Ковальчик. - Звісно, їм ще важко, багато чого не виходить, але всьому свій час".

Хмельничани потрапили до групи "Б" разом "Титан-Зорею" з Покровського, "Uni-Laman" з Чорноморська, "Епіцентром К Авангард" з Одеси та "М’ясною традицією".

У своєму першому матчі "Сокіл" грав проти "Uni-Laman", яка цього року дебютуватиме в "Екстра-лізі". Маючи купу моментів, хмельничани не змогли їх втілити в голи. Натомість, команда з Чорноморська змогла забити та ледве не виграла цей матч. Але за декілька секунд до завершення гри хмельничани розіграли комбінацію, яка завершилася голом Дмитра Мартинюка. Отож, 1:1.

Другим суперником стали одесити. І знову моменти "Сокола" тривалий час не втілювалися в голи. Лише наприкінці першого тайму хмельничанам вдалося відкрити рахунок, коли забив Руслан Шеремета. В другому таймі в воротах "епіцентрівців" побував ще один гол, який на свій рахунок записав Андрій Лисенко. Отож, 2:0 на користь "Сокола".
"Ми на ставимо якихось турнірних завдань, але, звісно, хочеться вигравати всі матчі, - продовжує Роман Миколайович. - Але поки нам не все вдається. Працюємо, намагаємося суперниками нав’язати власну гру".

Завтра, 23 липня, "Сокіл" зіграє останні два матчі в групі проти "Титана-Зорі" та "М’ясної традиції". А в неділю, 24 липня, в залежності від місця на груповому етапі, хмельничани зіграють ще один матч проти однієї з команд групи "А".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую