ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл», не програвши жодного матчу, залишився без нагород в Одесі

Спорт 1567
У матчі проти Урагану Олександр Педяш забив дуже гарний гол, а ось у серії пенальті влучив у стійку воріт
У матчі проти Урагану Олександр Педяш забив дуже гарний гол, а ось у серії пенальті влучив у стійку воріт. Фото: з архіву

Завершися міжнародний турнір з футзалу на Кубок заслуженого тренера України Валерія Водяна.

Хмельницька команда, яка минулого сезону називалася «Спортлідер+», а тепер «Сокіл» повертається додому з Одеси, де на Кубку Водяна здобула четверте місце.

Хмельничани, які на груповому етапі виграли в одеського «Епіцентру К Авангард» 2:0, а також зіграли в нічию з чорноморським «Uni-Laman» 1:1, дніпровською «М’ясною традицією» 3:3 та «Титаном-Зорею» з Покровського 2:2, посіли в свої групі друге місце.

А тому сьогодні «Сокіл» зіграв матч за третє місце проти івано-франківського «Урагана». Голи Андрія Лисенка та Олександра Педяша дозволили хмельничанам тривалий час думати про «бронзу», аж поки «ураганівці» не пішли з п’ятим польовим гравцем. Як підсумок, рахунок 2:2. І долю переможця вирішили в серії пенальті. «Лоторея» була прихільнішою до «Урагану», а тому саме команда з Івано-Франківська і стала третьою на турнірі.

«Після матчу я подякував своїм гравцям, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Якщо в першому матчі на турнірі у нас була лише нова назва команди, то сьогодні – це була справжня команда. Звісно, нам ще потрібно підтягувати індивідуальну майстерність гравців, а її можна вдосконалювати лише на таких турнірах».
Ну, а володарем Кубку став харківський «Локомотив», який у фіналі переміг «Титан-Зорю» з рахунком 7:0.

Тепер «Сокіл» готується до домашнього турніру, який з 1 по 4 серпня пройде в Хмельницькому. У цьогорічному «Кубку свободи», окрім «Сокола», зіграють білоруський клуб «ВРЗ», львівська «Енергія», херсонський «Продексім», «ЛТК-ІНБЕВ-НПУ» (Луганськ, Житомир, Київ), «Кардинал» (Рівне), «Титан-Зоря» (Покровське, Дніпропетровська область), а також одеський клуб «Епіцентр К Авангард».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую