ye-logo.v1.2

На Хмельниччині у корупції звинувачують 26 держслужбовців

Кримінал 2296
Сума хабарів, у вимаганні та одержанні яких викрито посадовців, складає від 1 тисячі до 64 тисяч гривень
Сума хабарів, у вимаганні та одержанні яких викрито посадовців, складає від 1 тисячі до 64 тисяч гривень. Фото: www.zakarpatia.com

Уже доведено вину 9 корупціонерів.

Упродовж шести місяців цього року органи досудового розслідування розпочали 23 кримінальних провадження про вчинення корупційних злочинів, у яких особам повідомлено про підозру.

У прокуратурі кажуть, що у вчиненні корупційних правопорушень викрили заступника начальника одного з відділів поліції, поліцейського взводу супроводу, головного спеціаліста відділу розпорядження землями сільськогосподарського призначення Головного управління Держгеокадастру в області, заступника начальника Управління Держпраці в області, головного державного ревізора-інспектора ДПІ у м.Хмельницький, начальника

“Сума хабарів, у вимаганні та одержанні яких викрито посадовців, складає від 1 тисячі до 64 тисяч гривень.Відтак, за шість місяців направлено до суду обвинувальні акти у 21 такому  провадженні (з них 12 – слідчими органів прокуратури, 9 – слідчими органів поліції) стосовно 26 осіб. Виявлялися резонансні корупційні правопорушення, обвинувальні акти щодо яких  направлено до суду”, - зазначають у прокуратурі області.

Суд вже довів вину 9 корупціонерів у кримінальних провадженнях. Ще 31 кримінальне провадження про корупційні злочини розглядається у судах області.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую