ye-logo.v1.2

На Білогірщині попрощалися із бійцем 8-го полку спецпризначення

Суспільство 5507
Поховали Романа у рідному селі
Поховали Романа у рідному селі. Фото: bgadmin.gov.ua/

Поховали військового у рідному селі.

Учора, 26 липня, у селі Хорошів Білогірського району попрощалися із загиблим в АТО Романом Матвійцем. У райдержадміністрації повідомляють, що загинув він 23 липня в зоні АТО.

“Поблизу населеного пункту Новозванівка Луганської області героїчно загинув наш земляк, боєць 8-го окремого полку спеціального призначення 27-річний Роман Матвієць. Старшина Роман Матвієць був заступником командира групи спеціального призначення. Під час бойового зіткнення він  кинувся у лісосмугу, звідки бойовики поливали кулеметним вогнем українських бійців. Кулемет замовк, але Роман від отриманих кульових поранень помер на місці”, - повідомляють у Білогірській РДА.

"Він намагався повністю кулеметника подавити своїми силами. У принципі, йому це вдалося, тому що, як ми потім дізналися, кулемет заклинило. Завдяки його вчинку були збережені життя розвідникам 11-го батальйону 59-ї бригади, а також іншому складу групи, якою він командував", - розповів заступник керівника штаба 8-ого окремого полку спеціального призначення Руслан Шворніков.

Проводжати загиблого в останню дорогу прийшли односельчани, бойові побратими та просто небайдужі люди.

Нагадаємо, що 23 липня у зоні АТО помер Віктор Літвінов із Сатанова. А наступного дня, 24 липня, в районі Авдіївки загинув Ігор Мединський із Волочиського району. Попрощались з ним у рідному селі 26 липня. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую