ye-logo.v1.2

Зі Сходу повернулися хмельницькі податкові міліціонери

Суспільство 1555
Працівників привітали грамотами
Працівників привітали грамотами. Фото: прес-служби ДФС

Вони попередили чимало фактів незаконного переміщення товарів через умовний кордон.

 У Головному управлінні Державної фіскальної служби Хмельницької області відзначили співробітників, які з виконували завдання захисту цілісності та незалежності України, економічної безпеки держави у зоні проведення антитерористичної операції.

Як зазначають у відомстві, семеро офіцерів податкової міліції і три інспектори фіскальної служби отримали почесні грамоти та подарунки від Хмельницької облдержадміністрації, грошові заохочення, книги і квіти від керівництва та профспілки ДФС.

«Податкові міліціонери ефективно захищали економічні інтереси країни, здійснюючи контроль за переміщенням осіб та упередженням незаконного перевезення товарів на пунктах контролю. Гарно проявили себе й наші цивільні працівники, які за четвертою хвилею мобілізації стали військовими і більше року несли службу у бойових підрозділах Збройних Сил України», - зазначив керівник регіонального представництва фіскальної служби Анатолій Марценюк.

У фіскальній службі хлопців зустріли щиро і неформально, найбільше засипали запитаннями про те, як сприймають вони, як очевидці, ситуацію на буремному Сході і що потрібно для того, аби в Україні настав мир.

Як розповів один із «фантомівців», заступник начальника оперативного управління майор податкової міліції Богдан Яровий, за чотири місяці нелегкої і небезпечної служби на контрольних пунктах в‘їзду-виїзду на тимчасово непідконтрольну територію та у складі мобільних груп вздовж лінії розмежування у Золотому та Станиці Луганській вони попередили чимало фактів незаконного переміщення товарів через умовний кордон. Завдяки цьому на ринки України не потрапила значна кількість контрабандних та фальсифікованих товарів. Загалом вартість вилучених тіньових товарів оцінюється у більш як 20 мільйонів гривень.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую