ye-logo.v1.2

Новопризначений директор Хмельницького аеропорту порахував, скільки треба мільйонів гривень, щоб відновити роботу аеродрому

Суспільство 2374
Віктор Гончар, під час засідання комісії з питань бюджету, розповів про своє бачення розвитку аеропорту
Віктор Гончар, під час засідання комісії з питань бюджету, розповів про своє бачення розвитку аеропорту. Фото: автора

Сьогодні депутати Хмельницької обласної ради затвердили на посаді директора КП «Хмельницький аеропорт» Віктора Гончара.

Першими кроками на своїй посаді Віктор Іванович назвав укладання угоди, або підписання протоколу про наміри між держпідприємствами "Украерорух" і "Госгідромет". Без такої угоди, за словами новообраного керівника, не можливо взагалі розпочинати роботу над реанімуванням Хмельницького аеропорту.
Наступник кроком на своїй посаді Віктор Гончар буде займатися відновленням аеродрому. А довжина злітної смуги, до речі, складає 2,2 кілометри.
І лише після відновлення аеродрому можна братися реанімувати аеропорт.
Кошти на усі ці реанімаційні кроки керівник планує шукати у обласному, районному та міському бюджетах. Не обійдеться, звичайно ж, і без державного бюджету.
«І не надійтеся, – відрізав Віталій Олуйко. – Ми вже стільки разів виділяли гроші з обласного бюджету на аеропорт, що більше рука не підніметься».
59 депутатів проголосували «За» і вже від 29 липня Віктор Гончар стане керівником КП «Хмельницький аеропорт».
На одній із комісій, в процесі роботи сесії, Віктор Гончар зазначив, що для того, щоб відновити роботу аеродрому, за грубими підрахунками, потрібно мінімум 20 мільйонів гривень.
Однак депутати тоді ж, на комісіях зазначили, що фінансування аеропорту почнеться лише після адекватної програми розвитку підприємства, з конкретними кроками.

Нагадаємо, сьогодні депутати Хмельницької обласної ради розглянули понад 45 питаня порядку денного. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую