ye-logo.v1.2

Затриманий за вимагання грошей у Хмельницькому – директор ринку "Бартерсервіс" Валерій Дьяченко

Кримінал 9223

І хоч у поліції його прізвища не називають, але і рідні пана Валерія, і представники бізнесу, які ближче його знають, підтвердили цей факт.

Вчора правоохоронці провели обшук в оселі та на офісі у підприємця. Йому інкримінують вимагання.

Станом на 15 годину, як повідомив начальник міського управління поліції Володимир Калашнік, затриманому ще не оголосили про підозру, але він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ).

За словами Володимира Калашніка, у розписці, яка була вилучена під час обшуку йшлося про вимагання 10 тисяч доларів.

«Потерпілий передав був уже 2700 доларів, а згодом ще 300. У вимогах прозвучало про те, що він мав реалізувати свій автомобіль Таврію і сплатити ще одну тисячу доларів», – повідомив Калашнік.

Підприємець, за словами правоохоронців, діяв не один. У справі вимагання коштів були задіяні і його підлеглі. Усій групі вимагачів інкримінують незаконне позбавлення волі, нанесення тілесних ушкоджень середньої важкості.

Інформацію про те, що затриманий підприємець – це директор ринку Валерій Дьяченко, головний поліцейський міста не підтвердив, але й не спростував.

«Особа встановлена, є відповідні документи, але до оголошення про підозру прізвище не називатимемо», – заявив Володимир Петрович і запевнив, що затриманий утримується у належних умовах. 

Пропонуємо вашій увазі відео з брифінга Володимира Калашніка:

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую