ye-logo.v1.2

Хмельницька поліція проситиме суд тримати під вартою директора ринку

Кримінал 4607
Головний поліцейський Хмельницького Володимир Калашнік не виключив й того, що проти потерпілого також відкриють провадження, якщо з
Головний поліцейський Хмельницького Володимир Калашнік не виключив й того, що проти потерпілого також відкриють провадження, якщо з'ясують, що той вчинив чи хотів скоїти злочин на території підприємства заарештованого бізнесмена. Фото: автора

Міру запобіжного заходу попередньо обиратимуть 30 липня.

Запобіжний захід – тримання під вартою. Саме на цьому наполягатимуть правоохоронці в суді, коли там розглядатимуть справу затриманого за підозрою в вимаганні бізнесмена. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Хмельницького міського відділу поліції Володимир Калашнік.

За словами Володимира Петровича, такий запобіжний захід потрібен для того, аби бізнесмен не залишив межі міста, а то й України. «Та суд може прийняти й інший запобіжний захід», - каже пан Калашнік. Судове ж засідання повинне відбутися завтра, 30 липня. А поки що чоловік, в оселі та на підприємстві якого вчора провели обшук, перебуває в ізоляторі , оскільки його заарештували на 72 години в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, що Володимир Калашнік на брифінгу, який відбувся сьогодні, не назвав прізвища бізнесмена, мотивуючи це тим, що йому ще не оголошена підозра. Утім, деякі підприємці та рідні заарештованого підтвердили, що мова йде про Валерія Дяченка, власника ТОВ «Речовий ринок «Торговий дім «Бартер Сервіс». За версією слідства, він вимагав у 27-річного хмельничанина, а згодом в його батька, 10 тисяч доларів, після того, як охоронці фірми Дяченка зловили нинішнього потерпілого на території підприємства. Правоохоронці ж, як заявив Володимир Калашнік, знайшли розписку в оселі бізнесмена, а на самій фірмі – ще й авто, яке належить потерпілому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую