ye-logo.v1.2

Шістнадцять родин, два кілометри - у Кам'янці-Подільському відбувся сплав на байдарках по Смотричу

Спорт 3870
Позаду - фініш
Позаду - фініш. Фото: автора

Родини взяли участь у сплаві на байдарках по річці Смотрич в рамках фестивалю води та сімейного дозвілля “Ількові забави”.

Два кілометри довелося проплисти командам, аби здобути перемогу. Головний приз – телевізор - отримає сім’я, яка найшвидше подолала дистанцію. Його придбали за кошти ГО «Асоціація готельєрів та рестораторів». Ім’я переможця оголосять сьогодні ввечері на головній площі Старого міста, де відбуватиметься урочисте нагородження учасників.

Як повідомляє директор департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Кузема, ідея проведення сплаву виникла спонтанно, близько двох тижнів тому. Допомогли з її реалізацією голова ГО «Асоціація готельєрів та рестораторів» Анатолій Ковальський та учасники клубу “Sky 7” Ростислав Яворський та Володимир Гвоздюк.
Саме клуб “Sky 7” безкоштовно надав байдарки, спорядження, провів інструктаж та взяв на себе організаційні моменти з проведення сплаву.

Шістнадцять родин поборолися за головний приз - телевізор

Усі учасники отримали захисні жилети

“Маємо на меті проводити такі заходи й надалі. Хочеться, щоб кам’янчани долучалися до спортивного образу життя, виходили родинами зі своїх домівок і не просто сиділи на березі річки, а активно відпочивали. Особливо важливо це для дітей”, - зазначає співорганізатор змагань Володимир Гвоздюк.

Співорганізатори змагань Ростислав Яворський та Володимир Гвоздюк (фото ліворуч) та сім"я-учасниця сплаву (фото праворуч)

Варто зауважити, що головна вимога, яку поставили організатори перед родинами – учасником команди обов’язково має бути дитина віком від п’яти до п’ятнадцяти років. Окрім змагань по річці, для учасників організували чай, каву, печиво. Усі родини із задоволенням провели час.

Перед початком сплаву, організатори провели інструктаж


“Мені надзвичайно сподобався сплав. Хоча хотілося би більше екстриму, перешкод, скільки я на байдарці третій раз. Та є багато тих, хто весла взяв вперше у житті. Я з дружиною, і сином в захваті. Це ще одна можливість побачити наші краєвиди, разом провести час”, - розповідає учасник перегонів Олексій Васильєв.

Родина Гурманів намагалася якнайшвидше подолати дистанцію, адже батько - спортсмен

Найбільше старалися діти

Допоки родини пливли, на березі за них уболівали рідні та друзі

Сім'я Ярових - батько з синами

Смотрич відкрив свої гарні краєвиди

Після сплаву малеча розважалася як могла

 Ірина КУЗНЄЦОВА,

Фото автора.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую