ye-logo.v1.2

"Завод точної механіки" у Кам’янці-Подільському незабаром відзначатиме своє 20-річчя

Афіша 4103
15 серпня підприємтсво відзначатиме 20-річницю
15 серпня підприємтсво відзначатиме 20-річницю. Фото: із сторінки у Фейсбуці ДП НТК "Завод точної механіки"

ДП «НТК «Завод точної механіки» входить до складу ДК «Укроборонпром»

Виробник гармат для української армії — Кам'янецький ДП «НТК «Завод точної механіки», 15 серпня святкуватиме 20-річчя. Підприємство входить до складу ДК «Укроборонпром».

“Підприємство залишається важливим джерелом наповнення державного бюджету. Лише за перше півріччя 2016 року підприємством було сплачено майже 9 мільйонів гривень податків, що в 6 разів більше, аніж за аналогічний період 2015 року. Ефективний менеджмент підприємством дозволяє виконувати державне оборонне замовлення 100% та налагоджувати нові напрямки співпраці з іноземними партнерами. Унікальні виробничі потужності та науково-технічний потенціал співробітників лише посилюють позиції підприємства на ринку”,- кажуть у прес-службі підприємства.

Урочиста частина відбудеться 15 серпня, о 13.00 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Шевченка 41, районний центр культури і мистецтв «Розмай».

Керівники підприємства продемонструють потужності заводу та зразки виготовлюваної техніки, а також вручать нагороди кращим співробітникам за цінний внесок в розвиток заводу.

Довідково: держане підприємство Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки»  було засноване у  1996 році на підставі наказу міністра промислової політики України, як спеціалізоване підприємство з розробки та виробництва артилерійсько-стрілецьких озброєнь. В даний час завод спеціалізується на розробці та виготовленні військової техніки, а саме: гармат ЗТМ1, ЗТМ2 та ланок Л-30. Підприємство є єдиним заводом в Україні, де виготовляється артилерійсько-стрілецька зброя калібром до 30 мм. Без продукції підприємства повноцінно не може бути вироблено та відремонтовано жодного БТР та БМП. Різні модифікації кріплення гармат дозволяють озброювати ними й інші види бронетехніки.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую