ye-logo.v1.2

«Поділля» зіграло з тернопільською «Нивою»

Спорт 2793
Біля воріт терноіпльської Ниви гравці Поділля створили чимало моментів, але реалізували лише один
Біля воріт терноіпльської Ниви гравці Поділля створили чимало моментів, але реалізували лише один. Фото: автора

Попри те, що в п’ятницю на хмельничан очікує офіційна гра, вони вирішили зіграти товариський матч.

У гості до хмельницького «Поділля» завітала тернопільська «Нива», яка готується до виступів у новому чемпіонаті України серед аматорів. Хмельничани ж цей спаринг провели в рамках підготовки до чергового матчу першості країни в другій лізі.

Наставник «Поділля» Віталій Балицький з перших хвилин поєдинку випустив гравців, які не мають достатньої ігрової практики, а також переглянув потенційних новачків.

Перший тайм пройшов у доволі рівній боротьбі. І, хоч хмельничани мали невелику перевагу, але втілити її в забиті голи не змогли. Малюнок гри змінився в другому таймі, коли на полі в складі «Поділля» вийшли гравці, які вже відчули смак перемоги та гіркоту поразки в другій лізі. Хмельничани діяли швидше та небезпечніше. Ось тільки забити ніяк не вдавалося. Утім, на 63 хвилині м’яч таки залетів в сітку воріт «Ниви», коли Андрій Ліповуз влучно головою замкнув навісну передачу.

Євген Шмаков (у помаранчевому), який має досвід виступів за команди Прем’єр-ліги, зіграв за "Поділля" в матчі проти тернопільської "Ниви"

Хмельничани мали чимало моментів, але "Ниву" не раз у другому таймі рятував голкіпер

Віталій Костишин зіграв на звичній для себе позиції правого захисника

Нападник "Поділля" Алішер Якубов, який у двох матчах в другій лізі щабив два голи, у товариському матчі не зміг відзначитися

Міг забивати і Владислав Гресь, але його удар у падінні головою "потягнув" воротар "Ниви"

Повівши в рахунку, Віталій Балицький знову змінив більшу частину гравців на полі, давши багатьом друголіговим футболістам відпочити. Але до завершення гри рахунок так і не змінився. Отож, мінімальна перемога «Поділля» з рахунком 1:0.

Артем Макарченко "розривав" прафий фланг захисту тернопільської "Ниви"

Вже 5 серпня на стадіоні «Поділля» хмельничани зіграють матч 3 туру чемпіонату України в другій лізі. Суперником нашої команди стане запорізький «Металург». Початок матчу о 18.00.

Андрій Ліповуз, автор єдиного голу "Поділля" в ворота "Ниви" з Тернополя
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую