ye-logo.v1.2

Чотири роки в’язниці за боєприсаси із зони АТО

Кримінал 1475

Набрав чинності вирок Красилівського районного суду Хмельницької області стосовно місцевого мешканця, який незаконно зберігав боєприпаси.

У лютому цього року, в помешканні 29-річного жителя Красилова правоохоронці знайшли боєприпаси.Тоді сектор комунікації ГУ Нацполіції в Хмельницькій області повідомляв, що "у шафі, яка стояла в одній з кімнат, правоохоронці знайшли пістолет «Zoraki», 14 набоїв калібру 5,45 мм, два корпуси до гранати РГД-5 та два запали до них".

Сьогодні у Службі безпеки України повідомили, що Красилівськйи районний суд призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

"Під час проведення обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили понад сто набоїв різного калібру, дві гранати РГД-5 та шість пакетів із канабісом", - повідомили у СБУ.

Суд визнав його винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую