ye-logo.v1.2

У Славуті судитимуть двох курсантів за замовне вбивство

Кримінал 3377
За вчининення злочину передбачене покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі
За вчининення злочину передбачене покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі. Фото: novyny.online.ua

Жінка замовила вбивство свого колишнього чоловіка.

Славутський районний суд розгляне обвинувальний акт стосовно двох курсантів 1 курсу Національної Академії Сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного. Хлопців підозрюють у замовному вбивстві. Перед судом постане також і жінка, яка інціювала та спланувала його.

«Установлено, що один з курсантів Академії, на замовлення 30-річної дружини покійного, завітав у гості до потерпілого і умисно наніс численні удари по голові чоловіка. У цей час для підмоги, у разі опору жертви, за діями виконавця злочину спостерігав його спільник – товариш по навчанню. Після холоднокровного вбивства курсанти залишили приміщення квартири і на потязі з Славути повернулися до Львова», - повідомляють у військовій прокуратурі Західного регіону.

Як було встановлено у ході досудового розслідування, підозрювана замовила вбивство чоловіка через його бажання після розлучення самостійно виховувати їхню спільну дитину. А це зовсім не входило в її плани. На ґрунті неприязних відносин до найменших деталей спланувала з виконавцями хід злочину.
«Курсантів 1 курсу Національної Академії Сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного Б. та О. за вчинення ними злочину судитимуть згідно пунктів 6, 11, 12 частини 2 статті 115 КК України. Також цивільну особу К. за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктами 11, 12 частиною 2 статті 115 КК України (замовне вбивство вчинене з корисливих мотивів групою осіб)», - повідомляють у військовій прокуратурі.

Кримінальним кодексом України визначено покарання за вчинення даного злочину у вигляді позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую