ye-logo.v1.2

Полісмени з Великобританії та Німеччини навчали хмельницьких поліцейських комунікувати з громадськістю

Суспільство 2407
Сертифікати отримали 14 офіцерів
Сертифікати отримали 14 офіцерів. Фото: автор

Чотирнадцять офіцерів поліції з усієї Хмельницької області були нагороджені сертифікатами про завершення двотижневого курсу тренінгів “Community policing”.

Курс тренінгів взаємодії поліції з громадськістю під проводом колишнього офіцера поліції з Великобританії Пітера Вілсона завершився 15 липня. Більш ніж два тижні експерти консультативної місії ЄС в Україні ретельно вирішували, хто з українських полісменів гідний здобути сертифікат за успішне проходження курсу. Ображеним не залишився жоден з правоохоронців — усі учасники завершили навчання успішно!

За словами Пітера Вілсона їх завданням було не просто навчити офіцерів та дільничних взаємодії поліції з громадськістю, а виховати справжніх вчителів, які б могли передати цей досвід усім своїм колегам.

Експерти кажуть, хмельницькі офіцери були старанними студентами

«Мені дуже приємно, що всі успішно пройшли курс, отримали знання і здали залік. Я вірю в те, що наші поліцейські були гарними учнями і знаю, що вони стануть гарними послідовниками для проведення реформування національної Поліції України», – каже начальник ГУ НП у Хмельницькій області Микола Семенишин.

Микола Семенишин переконаний, що офіцери, які пройшли курс, ще якісніше впроваджуватимуть реформи у поліції

«Такі курси обов'язково потрібні, якщо ми хочемо побудувати правову державу і для підвищення рівня довіри громадян до нас», – зізнається один із учасників програми Сергій Кутузов.

Сергій Кутузов: Такі курси дуже потрібні

Пітер Вілсон виразив свою подяку українським полісменам за те, що були старанними учнями. Він також додав, що має сподівання, що співпраця між Україною та країнами Європи стане ще міцнішою, після впровадження нових методів навчання.

Учасники та тренери курсу "Сommunity policing".

Сергій ШВЕЦЬ,

фото автора. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую